стаття 21 із 34
8
Серпень 2020року
організація роботи
система НАССР

Складові успішної системи НАССР

Адміністрація закладу зо­бо­в’я­зана впровадити й постійно підтримувати роботу си­стеми HACCP на харчоблоках. Допоможіть працівникам розібратися в основ­них принципах роботи і зрозуміти: саме вони несуть відповідальність за санітарний стан виробництва та безпечність продуктів, які надають пацієнтам. А ми підкажемо, на які складові звернути увагу, аби си­стема НАССР у вашому закладі функціонувала успішно, та як підвищити мотивацію і відповідальність персоналу

Владислав Веремеєнко , голова Громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР»

Дізнайтеся, на які складові звернути увагу, аби у вашому закладі система НАССР функціонувала успішно

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
⚡ 10 помилок ваших колег під час упровадження системи НАССР та як їх уникнути
№ 8, 2020
Дивіться в журналі вебінар «Система НАССР: як медзакладу не наразитися на штрафи»