організація роботи
система НАССР
Складові успішної системи НАССР
Адміністрація закладу зобов’язана впровадити й постійно підтримувати роботу системи HACCP на харчоблоках. Допоможіть працівникам розібратися в основних принципах роботи і зрозуміти: саме вони несуть відповідальність за санітарний стан виробництва та безпечність продуктів, які надають пацієнтам. А ми підкажемо, на які складові звернути увагу, аби система НАССР у вашому закладі функціонувала успішно, та як підвищити мотивацію і відповідальність персоналу
Дізнайтеся, на які складові звернути увагу, аби у вашому закладі система НАССР функціонувала успішно
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ