організація роботи
система НАССР
НАССР у медзакладі: навіщо впроваджувати й на що звернути увагу
У харчоблоках усіх медзакладів нині має діяти система управління безпечністю харчових продуктів, розроблена на основі принципів НАССР. Для чого упроваджувати нову систему та які обов’язки вона передбачає? Відповіді — у статті
Харчоблоки лікувальних, лікувально-профілактичних та санаторно-курортних закладів мають упровадити ефективну систему управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів НАССР. До чого ж зобов’язує система НАССР?
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ