стаття 17 із 34
8
Серпень 2020року
організація роботи
система НАССР

НАССР у медзакладі: навіщо впроваджувати й на що звернути увагу

У харчоблоках усіх медзакладів нині має діяти си­стема управління безпечністю харчових продуктів, розроблена на основі принципів НАССР. Для чого упроваджувати нову си­стему та які обов’язки вона передбачає? Відповіді — у статті

Владислав Веремеєнко , голова Громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР»

Харчоблоки лікувальних, лікувально-профілактичних та санаторно-курортних закладів мають упровадити ефективну систему управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів НАССР. До чого ж зобов’язує система НАССР?

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Право створювати кабінет замісної підтримувальної терапії хворих з опіоїдною залежністю
№ 8, 2020
Які документи розробити, перш ніж застосовувати систему НАССР