психологія управління
якість обслуговування
Як поліпшити рівень обслуговування в закладі: три кейси від бізнес-тренерів
Пацієнти часто скаржаться на низький рівень обслуговування в закладах охорони здоров’я та непривітність персоналу. Заклади відправляють працівників на навчання, але ті здебільшого сприймають заняття як формальність. Розв’язати проблему можна, якщо керівництво своїм прикладом показуватиме, як спілкуватися з пацієнтами та родичами, і надихатиме персонал на зміни
Завоювати прихильність пацієнтів нескладно, а користь від цього — неоціненна. Як же навчити персонал доброзичливо ставитися до відвідувачів і не відлякати пацієнтів непривітністю? Про це розповімо у статті
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ