стаття 28 із 31
5
Травень 2019року
психологія управління
якість обслуговування

Як поліпшити рівень обслуговування в закладі: три кейси від бізнес-тренерів

Пацієнти часто скаржаться на низький рівень обслуговування в закладах охорони здоров’я та непривітність персоналу. Заклади відправляють працівників на навчання, але ті здебільшого сприймають заняття як формальність. Розв’язати проблему можна, якщо керівництво своїм прикладом показуватиме, як спілкуватися з пацієнтами та родичами, і надихатиме персонал на зміни

Анна Хасіна , директор із роботи з медичною та фармацевтичною галузями
Василь Нікольський , бізнес-тренер, організаційний консультант
Катерина Щербакова , тренер-консультант з роботи у сфері охорони здоров’я, Харків

Завоювати прихильність пацієнтів нескладно, а користь від цього — неоціненна. Як же навчити персонал доброзичливо ставитися до відвідувачів і не відлякати пацієнтів непривітністю? Про це розповімо у статті

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Надбавки за шкідливі умови праці: чи проводити атестацію робочих місць у КДЛ
№ 5, 2019
Як провести корпоратив до Дня медпрацівника із зиском для роботодавця