стаття 14 із 31
5
Травень 2019року
санепідрежим
харчоблок

Гігієнічні вимоги до працівників харчоблоку закладу охорони здоров’я

Аби харчування в закладі охорони здоров’я справді приносило пацієнтам користь, працівники харчоблоку мають дотримувати гігієнічних вимог. Прочитайте статтю та перевірте, чи правильно організована робота у харчоблоці вашого закладу. Так ви не лише убережете заклад від інфекцій, а й підготуєтеся до перевірок Держпродспоживслужби

Мирослава Босак , завідувач відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень Дрогобицького міжміського відділу ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України»

У статті роз’яснено, яких правил гігієни мають дотримувати працівники харчоблоку закладу охорони здоров’я, які вимоги до харчових продуктів та як правильно знезаражувати приміщення.

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Атестація по-новому: що змінилося з 2019 року
№ 5, 2019
Системи управління якістю: які особливості для закладів системи крові